prevoditransword@gmail.com

Запитване

Edit Template

За нас

Преводи и легализация Бургас

Транс Уърд ЕООД

ТрансУърд БГ ЕООД е лицензирана от Министерство на външните работи агенция за преводи, легализация и заверка на документи, с дългогодишен опит в тази сфера. Агенцията притежава сертификат за качество по Европейски стандарт EN 15038/2006, издаден от LICS, Български държавен стандарт и покрива всички Европейски изисквания, и норми за качество на преводаческите услуги.

ТРАНСУЪРД БГ ЕООД / TransWord BG Ltd./ предлага:

ПРЕВОД ОТ И НА:

английски, албански, арабски, арменски, виетнамски, гръцки, грузински, датски, естонски, иврит, италиански, испански, корейски, китайски, литовски, латвийски, молдовски, македонски, немски, нидерландски, норвежки ,персийски, португалски, полски, румънски, руски, словашки, словенски, сръбски, турски, украински, унгарски, фински, френски, фламандски, фарси, хърватски, хинди, чешки, шведски и японски

Доверете се на опита !

Нашият опит в областта на преводите и легализацията на документи е вече над 10 години. Държим качеството на нашата услуга да е винаги на най-високо ниво, а цените възможно най-достъпни!

НАШЕТО МОТО:

Една работа е свършена добре, когато всички страни взели участие в нея останат доволни.

ЗАЩО ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ ТОЧНО КЪМ НАС? ЗАЩОТО ...

ТРАНС УЪРД ЕООД – ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ БУРГАС

  • Екипът от специалисти, които работят в агенцията се състои от висококвалифицирани професионални преводачи, от и на съответните езици, с дългогодишен опит в своята област.

  • Извършваме професионален превод на технически, превод на юридически, превод на медицински и много други видове специализирани текстове.

  • Следим за качеството на преводите. Агенцията гарантира ниво на професионален превод и коригира евентуално допуснати грешки от преводачите в най-кратък срок като прави това изцяло за своя сметка!

  • Спазваме поетите срокове за изпълнение на поръчките.

  • Спазваме пълна конфиденциалност. Документи, които се превеждат при нас не се коментират, огласяват или предоставят на трети лица при никакви условия. По тази причина нашата агенция е предпочитан партньор от много клиенти и фирми, които водят съдебни дела в България и в чужбина, за които е необходимо да се правят преводи на документи.

  • Последно, но може би най-важно. Вие може да намерите и по-евтини преводи, но надали бихте искали хората, които четат Вашите преведени документи в чужбина да не разбират за какво става дума в тях или още по-лошо, поради лошия превод да ги разберат по погрешен начин. Такива вреди не могат да се измерват с парична стойност.

  • Наши клиенти са производствени предприятия, държавни институции, строителни фирми, адвокатски кантори, вносители на машини за различни отрасли, културни институции, фирми от различни области на бизнеса. Разбира се ценим високо и се отнасяме с голямо внимание към всички граждани, които се обръщат към нас. За нас всеки клиент е важен и заслужава голямо внимание и добро обслужване.

Trans Word LTD

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

Ако имате въпроси относно нашите услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас. С радост ще отговорим за запитванията

СЕРТИФИКАТИ

СЕРТИФИКАТ ТРАНС УЪРД ЕООД БУРГАС
УДОСТОВЕРЕНИЕ-ТРАНС УЪРД БУРГАС

ТрансУърд БГ ЕООД е лицензирана от Министерство на външните работи агенция за преводи, легализация и заверка на документи, с дългогодишен опит в тази сфера.

+359 886 323 383

Свържи се с нас

За компанията

Политика за поверителност

Новини

Абонирайте се и проследявайте най-новите статии от нас

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Работно време:

Понеделик – Петък : 09:00 – 17:30

Събота: Почивен ден

Неделя: Почивен ден

Copyright © 2024 Trans Word LTD | Powered by Net Smartt